Tecnología de Alimentos

Latest additions:
2017-01-23
14:21
Assessing the efficacy of PEF treatments for improving polyphenol extraction during red wine vinifications Saldaña Navarro, Guillermo ; Cebrián Auré, Guillermo ; Abenoza Giménez, María ; Sánchez Gimeno, Ana Cristina ; Álvarez Lanzarote, Ignacio ; Raso Pueyo, Javier - [Innovative Food Science & Emerging Technologies 39 (2017), 179–187- ISSN: 1466-8564]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-12-14
14:55
Differential Mechanism of Escherichia coli Inactivation by (+)-Limonene as a Function of Cell Physiological State and Drug's Concentration Chueca, Beatriz ; Pagán Tomás, Rafael ; Garcia-Gonzalo, Diego - [PLoS One 9, 4 (2014), e94072 [7 pp]- ISSN: 1932-6203]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-11-04
10:59
Detection of thermal sublethal injury in escherichia coli via the selective medium plating technique: Mechanisms and improvements Espina Cadena, Laura María ; García Gonzalo, Diego ; Pagán Tomás, Rafael - [Frontiers in microbiology 7 (2016), 1376 [12 pp.]- ISSN: 1664-302X]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-09-26
11:00
Inhibition of pig phosphoenolpyruvate carboxykinase isoenzymes by 3-Mercaptopicolinic acid and novel inhibitors Hidalgo, J. ; Latorre Muro, Pedro ; Carrodeguas Villar, José Alberto ; Velázquez Campoy, Adrián ; Sancho Sanz, Javier ; López Buesa, Pascual Luis - [PLoS One 11, 7 (2016), 0159002[17 pp.]- ISSN: 1932-6203]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-09-19
14:38
Influence of environmental factors on bacterial biofilm formation in the food industry: a review Pagán Tomás, Rafael ; García Gonzalo, Diego - [Postdoc journal 3, 6 (2015), 3-13- ISSN: 2328-9791]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-09-14
10:12
Release of mannoproteins during Saccharomyces cerevisiae autolysis induced by pulsed electric field Martinez Rodriguez, Juan Manuel ; Cebrián Auré, Guillermo ; Álvarez Lanzarote, Ignacio ; Raso Pueyo, Javier - [Frontiers in microbiology 7 (2016), 1435 [8 pp.]- ISSN: 1664-302X]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-07-22
11:15
Individual constituents from essential oils inhibit biofilm mass production by multi-drug resistant staphylococcus aureus Espina Cadena, Laura María ; Pagán Tomás, Rafael ; López, D. ; García Gonzalo, Diego - [MOLECULES 20, 6 (2015), 11357-11372- ISSN: 1420-3049]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-07-12
14:52
Kinetic and functional properties of human mitochondrial phosphoenolpyruvate carboxykinase Escós, M. ; Latorre Muro, Pedro ; Hidalgo, J. ; Hurtado Guerrero, Ramon ; Carrodeguas Villar, José Alberto ; López Buesa, Pascual Luis - [Biochemistry and Biophysics Reports 7 (2016), 124-129- ISSN: 2405-5808]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-07-12
11:41
Comparative resistance of bacterial foodborne pathogens to non-thermal technologies for food preservation Cebrián Auré, Guillermo ; Mañas Pérez, María Pilar ; Condón Usón, Santiago - [Frontiers in microbiology 7 (2016), A734 [17 pp.]- ISSN: 1664-302X]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-06-03
13:39
Emergence of hyper-resistant Escherichia coli MG1655 derivative strains after applying sub-inhibitory doses of individual constituents of essential oils Chueca Omella, Beatriz ; Berdejo, D. ; Gomes-Neto, N. ; Pagán Tomás, Rafael ; García Gonzalo, Diego - [Frontiers in microbiology 7 (2016), a273 [11 pp.]- ISSN: 1664-302X]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record