Química Analítica

Latest additions:
2017-01-23
14:21
Rapid sensory-directed methodology for the selection of high-quality aroma wines Sáenz Navajas, María Pilar ; Alegre Martínez, Yohanna ; de la Fuente Blanco, Arancha ; Ferreira González, Vicente ; García, David ; Eizaguirre, Sara ; Razquin, Iosu ; Hernández Orte, María Purificación - [JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE (2016), [13 pp.]- ISSN: 0022-5142]
Enlaces externos:  Postprint  Postprint Detailed record
2016-10-19
14:25
Validation of a rapid method for detecting nitrate in chard (Beta vulgaris cycla). Analysis of spanish commercial samples marketed in the region of huesca, spain, and estimation of the daily intake Menal-Puey Susana ; Asensio Casas, Esther - [Revista española de nutrición humana y dietética 19, 1 (2015), 4-11- ISSN: 2173-1292]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-09-15
09:55
Quantitative determination of five hydroxy acids, precursors of relevant wine aroma compounds in wine and other alcoholic beverages Gracia Moreno, Elisa ; López Gómez, Ricardo Javier ; Ferreira González, Vicente - [ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 407, 26 (2015), 7925-7934- ISSN: 1618-2642]
Enlaces externos:  Postprint  Postprint Detailed record
2016-07-21
09:02
Reductive off-odors in wines: Formation and release of H2S and methanethiol during the accelerated anoxic storage of wines Franco Luesma, Ernesto ; Ferreira González, Vicente - [FOOD CHEMISTRY 199 (2016), 42-50- ISSN: 0308-8146]
Enlaces externos:  Preprint  Preprint Detailed record
2016-07-21
09:02
Understanding quality judgements of red wines by experts: Effect of evaluation condition Sáenz Navajas, María Pilar ; Avizcuri, J. M. ; Echávarri, J. F. ; Ferreira González, Vicente ; Fernández-Zurbano, P. ; Valentin, D. - [FOOD QUALITY AND PREFERENCE 48, Part A (2016), 216-227- ISSN: 0950-3293]
Enlaces externos:  Preprint  Preprint Detailed record
2016-07-21
09:02
Release and Formation of Oxidation-Related Aldehydes during Wine Oxidation Bueno Fernández, Mónica ; Carrascón Díaz, Vanesa ; Ferreira González, Vicente - [JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 64, 3 (2016), 608-617- ISSN: 0021-8561]
Enlaces externos:  Preprint  Preprint Detailed record
2016-07-20
10:38
Factores implicados en la percepción de calidad. Estrategias para la evaluación de la calidad organoléptica de los vinos Sáenz Navajas, María Pilar ; de la Fuente Blanco, Arancha ; Fernandez Zurbano, Maria Purificacion ; Ferreira González, Vicente ; Cacho Palomar, Juan Francisco ; Valentin, Dominique - [ACE : Revista de Enología 151 (2015), [7 pp.]- ISSN: 1697-4123]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-04-19
14:40
Rational stabilization of complex proteins: A divide and combine approach Llamazares, Emilio ; Clemente Arellano, Isabel ; Bueno Fernandez, Marta ; Velázquez Campoy, Adrián ; Sancho Sanz, Javier - [SCIENTIFIC REPORTS 5 (2015), 9129 [11 pp.]- ISSN: 2045-2322]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-03-10
16:30
Compounds from multilayer plastic bags cause reproductive failures in artificial insemination Nerín de la Puerta, María Consolación Cristina ; Ubeda Echarte, Juan Luis ; Alfaro Tena, María Pilar ; Dahmani , Yahya ; Aznar Ramos, Margarita Pilar ; Canellas Aguareles, Elena Purificacion ; Ausejo, R. - [SCIENTIFIC REPORTS 4 (2014), 4913 [10 pp.]- ISSN: 2045-2322]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record
2016-02-16
14:55
Aplicació de noves tècniques ràpides d'anàlisi sensorial a la recerca enològica: prova de categorització de la qualitat seguida d'un perfilat ràpid Alegre Martínez, Yohanna ; de la Fuente Blanco, Arancha ; Hernández Orte, María Purificación ; Ferreira González, Vicente ; Sáenz Navajas, María Pilar - [ACE : Revista de Enología 32, 102, 2015 (2015), 12-17- ISSN: 1697-4123]
Enlaces externos:  Versión publicada  Versión publicada Detailed record